Praktijk voor Kinderergotherapie

Kwaliteitsborging

Contact:

Esther Jansen

Hudighaven 18

2993 HB Barendrecht

Nederland

 

Telefoon: 06-40839868

E-mail: esther@ergotherapieopmaat.nl

 

Ergotherapie op Maat

 

Ergotherapie op Maat besteed veel aandacht aan kwaliteit.

De praktijk  is aangesloten bij Ketp Nederland en voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister paramedici.

 

 

 

Ketp Nederland

Ergotherapie op Maat is aangesloten bij Ketp Nederland.

Dit is voor u belangrijk, omdat dit een garantie is voor kwalitatief hoge kinderergotherapie.

Ketp Nederland is hét kwaliteitsnetwerk voor en door vrijgevestigde kinderergotherapeuten, waarbij al meer dan 100 kinderergotherapeuten verspreid over heel Nederland zijn aangesloten. Ketp Nederland biedt de kinderergotherapeut producten, kennis, onderlinge mogelijkheden tot informatie uitwisseling en samenwerking. Op deze manier wordt een eenduidig en hoog kwaliteitsniveau op gebied van behandeling en (product) ontwikkeling door een deelnemende kinderergotherapeut geboden. Alle deelnemende kinderergotherapeuten zijn geauditeerd of daarnaar op weg.

 

Door deelname aan Ketp Nederland worden kinderergotherapeuten op de hoogte gebracht van de meest actuele maatschappelijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Alle deelnemende kinderergotherapeuten hebben toegang tot een netwerkboek, waardoor ze van elkaars kennis, specialisaties en ervaring gebruik kunnen maken.

Ketp Nederland is een serieuze gesprekspartner van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland en van de verschillende zorgverzekeraars.

 

Kwaliteit

Ketp Nederland biedt deelnemende kinderergotherapeuten een kwaliteitshandboek, waarin de kwaliteit van de bedrijfsvoering en de behandeling van de kinderergotherapeut eenduidig en toetsbaar zijn beschreven. Dit maakt dat u zekerheid heeft van goede kinderergotherapie. Dit is onder andere merkbaar in kinderergotherapie die meegaat met landelijke ontwikkelingen, een transparant georganiseerde praktijk waarbij cliënttevredenheid in kaart wordt gebracht en waarbij multidisciplinaire samenwerkingsverbanden vastliggen. Deelname door een kinderergotherapeut aan Ketp Nederland biedt de zekerheid dat er specialisaties op het gebied van kinderergotherapie in huis zijn.

 

De titel “kinderergotherapeut” is nog geen erkende specialisatie. Ketp Nederland maakt daarom transparant welke ergotherapeut wel verder gespecialiseerd is in kinderergotherapie. 

 

Voor meer informatie zie www.ketp.nl

 

 

 

 

Het Kwaliteitsregister paramedici

Om in het kwaliteitsregister geaccrediteerd te zijn, dient de ergotherapeut elke vijf jaar te bewijzen dat zij voldoende heeft gedaan aan deskundigheidsbevordering om aan de criteria te voldoen.

 

Voor meer informatie zie www.kwaliteitsregisterparamedici.nl