Graag willen we ons aan u voorstellen.

Mijn naam is Esther Jansen.

 

In 1996 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds die tijd ben ik in verschillende settings als ergotherapeut werkzaam geweest en heb ik vele cursussen en symposia gevolgd om mijn kennis te vergroten.

De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het behandelen van kinderen. Ik heb daarvoor onder meer de opleiding Sensorische Integratie bij kinderen van de Transfergroep Rotterdam afgerond.

 

Naast het werk in mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als ergotherapeut op de kinderafdeling van het Rijndam Revalidatie Centrum te Rotterdam.

 

Visie

De aanleiding voor het oprichten van een eigen praktijk is dat ik de ergotherapie behandeling voor kind en ouder/begeleider zo laagdrempelig mogelijk wil maken. Veel van de kinderen die ik behandel hebben in lichte mate problemen in het dagelijks handelen, zijn wat onhandiger of drukker dan andere kinderen. Dit zijn problemen die vaak goed te behandelen zijn. Ik heb gemerkt dat het voor ouders en/of begeleiders maar ook voor sommige kinderen, een erg grote stap kan zijn om naar een instelling te gaan voor therapie. Daarvoor zouden de problemen niet ernstig genoeg zijn. Middels mijn praktijk, die gewoon aan huis is, wil ik de ergotherapie behandeling makkelijk bereikbaar maken en niet te klinisch.

 

Kwaliteit

Als ergotherapeut ben ik aangesloten bij Ergotherapie Nederland (EN).

Tevens sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici,

onder nummer: 09901520290.

 

KETP

Sinds een paar jaar aangesloten bij KETP Nederland.

Kinderergotherapiepraktijken Nederland (Ketp Nederland) is een

landelijk dekkend kwaliteitsnetwerk met bijna 100 aangesloten

vrijgevestigde kinderergotherapeuten. De aangesloten therapeuten

bieden kinderergotherapie aan op een eenduidig en hoog kwaliteitsniveau.

Praktijk voor Kinderergotherapie

Ergotherapie op Maat

Even voorstellen

Contact:

Esther Jansen

Hudighaven 18

2993 HB Barendrecht

Nederland

 

Telefoon: 06-40839868

E-mail: esther@ergotherapieopmaat.nl